Velge riktig diamantring

 Å velge riktig diamantring har alltid vært en stor hodepine for alle gutter siden noen bestemte seg for å sette denne glitrende gjenstanden på en metallring og foreslå at den er et "must-have" for alle ekteskapssaker. Det som har blitt et faktum er at denne tingen har blitt et symbol på evig kjærlighet. Derfor har det blitt uunngåelig å kjøpe det for enhver person som går videre fra singelskap til ekteskap. Siden det er umulig å gjemme seg unna dette faktum (med mindre ditt personlige mål er å være en ungkar med lang levetid!), er det viktig å forstå noen av faktorene som bør vurderes før du kjøper ringen.

 

Type ring

 

I utgangspunktet er det minst to forskjellige typer ringer. Den ene er forlovelsesringen, som er den som brukes til bryllupsforslag, og den andre som er gifteringen, som må bæres "til enhver tid" etter selve bryllupet. Den største forskjellen mellom dem er i utgangspunktet vektleggingen av diamanten i designet. Av praktiske grunner bør forlovelsesringen din kunne skinne så sterkt i måneskinnet at damen din aldri ville avslå ditt frieri. Derfor er forlovelsesringer utformet slik at diamanten er tydelig definert på ringen. Grunnleggende forlovelsesringdesign inkluderer kabaleringer og tre steinringer.

 

Gifteringen skal brukes mesteparten av tiden gjennom hele ekteskapet og vil ofte bli utsatt for slitasje. Derfor har disse ringene enklere design og har diamanter innebygd i ringen i stedet. Ved å forstå hvilken type ring du ønsker å kjøpe, kan innsatsen din nå fokuseres på den spesielle serien. Det er også viktig å merke seg at overraskelseselementet alltid bør være forbeholdt forlovelsesringen, og dermed gjøre den til den vanskeligere ringen å få.

 

Vet hva hun vil

 

Før du får vite hva damen din kanskje liker, er det viktig for deg å bli kjent med diamantens 4Cs. 4C-ene står for kutt, klarhet, karat og farge på diamanten. Disse fire egenskapene til diamanten brukes til å måle kvaliteten og dermed prisen på diamanten. Definisjonene av 4Cs vil også hjelpe deg med å få det du vil ha, da du ville brukt terminologiene som gullsmeden din ville forstå.

 

Det neste trinnet er å forstå hennes preferanser! Hun vil til slutt bli den "sertifiserte gemologisten" og vil ha et annet sett med kvaliteter som hun liker og ønsker å ha på diamantringen. Bli kjent med hennes favorittdel av diamanten og hennes preferanse, slik at du ikke går glipp av disse egenskapene! For eksempel kan hun foretrekke en større diamant enn en med god klarhet eller en bestemt form eller farge. Men du ville vært i fryktelig fare hvis hun vil ha den største fargeløse runde diamanten i butikken!

 

Ringbåndet er også et viktig aspekt. Avhengig av fargen og materialet den er laget av, kan den bidra til å gi en god kontrast eller illusjon. For eksempel, i tilfelle av en litt gul farget diamant på en gullringinnstilling, ville ingen kunne legge merke til det gule på diamanten! Selvfølgelig er det også den andre kvaliteten på ringbåndet som bør vurderes, det er holdbarheten eller hardheten.

 

Det hun foretrekker er kanskje ikke den beste diamantringen. Dette er fordi avhengig av størrelsen på hånden og fingrene hennes, ville visse diamanter se fine ut mens andre ville se uegnet ut for henne. Som en generell veiledning vil en ring med en diamant på mindre enn 1,5 karat på en hånd med små og bittesmå fingre være åpenbar og tiltalende mens noe større enn det ville ta bort elegansen.

 

Kjenn din forhandler

 

Uansett hvor du kjøper ringen din fra, enten det er på nett eller fra en butikk i nabolaget ditt, bør det gjøres en viss grad av selvundersøkelser. Bli kjent med gullsmeden ved siden av og se også etter troverdige adresser og telefonnumre til nettbutikker. Sjekk ut fora om de beste stedene å kjøpe i nabolaget ditt eller for å sjekke eventuelle klager/tilbakemeldinger gitt på nettbutikkene du ser på. Sørg for at du er komfortabel og stoler på stedet du kjøper fra.

 Visit here:- diamant ring

Comments

Popular posts from this blog

Hvordan få mest mulig ut av Ringer Dame-belønningsprogrammet

Advantages of Playing Satta Matka Online to get kalyan matka result